БЛОГ

Животот – една долга плејлиста

Животот – една долга плејлиста Музички кутии, фонограф, џукбокс, касетата, бумбокс, вокмен се дел од музичките уреди кои за многумина од нас се непознати, бидејќи

,,Жртви и предатори”

,,Жртви и предатори”- мрачната страна на социјалните мрежи Нѐ информираат, ни овозможуваат полесна комуникација, нѐ поврзуваат, и ни нудат катче во кое повремено можеме да

Љубовни проблеми… уфф сите ги имаме!

Љубовни проблеми… уфф сите ги имаме! Општествата постојано се менуваат, но љубовните проблеми се безвременски. Истите се тема на разговор за време на попладневно кафе,

,,Емоција или хемиска реакција?”

,,Емоциjа или хемиска реакциjа?” Во оваа нашава сегашност, во ерата на технологијата и новата Зет Генерација, покрај многу други се наметнува и прашањето: Што е

Кој го програмира нашето секојдневие?

Коj го програмира нашето секojдневие? Една од поголемите дилеми во развојот на човештвото е местото на припадност. Не биди премногу различен, ниту многу сличен. Иста,

© 2019 Copyrights by SpeakOut. All rights reserved.