БЛОГ

Generation Unlimited – Глобални победници

ГЛОБАЛНИ ПОБЕДНИЦИ  Декември ќе го паметиме како месец кој беше исполнет со многу предизвици за нас. Додека се подготвувавме со полна пареа пред самото заминување

Мадрид

Мадрид Целата авантура започна дента кога ја добивме поканата. Мирисот на позитивна енергија во воздухот, многу возбуда, адреналин и високи нивоа на допамин. Мотивацијата за

© 2019 Copyrights by SpeakOut. All rights reserved.